Pages

Thursday, January 10, 2008

Getting there...

I still cannot figure out how to get the second column of my blog (with my profile, links, lists, etc.) on the far right hand side of my page where it's supposed to be! According to my "layout" all the page elements are where I want them, but clearly when you open up my blog they aren't! Why are they at the very bottom of the page underneath all my blog entries? It's like my blog has caught a virus or something! So frustrating. If anyone has a suggestion for what I could do, I'm all ears!
signautre

8 comments:

cchrissyy said...

V, when I first came to your blog it looked right, when I refreshed, they moved below.

I've had that happen designing sites before (it wasn't blogger), if I remember what it was, I'll come back and tell you. Oh, BTW, that was firefox 2.0.0.11. in IE it's the same but takes much longer. it's normal, when a page has errors, that firefox can make some sense of it despite our mistakes but IE renders it "wrong" or gets too hung up processing it. it's not as "smart"

here's how your code validates and compare it to mine
now, I don't have the time, but if you want to, you could find out what 2 errors you have that I don't, and fix them. don't worry about the rest.

cchrissyy said...

(by "first came" I mean my first time tonight, not my first time ever)

Becca said...

I wish that I could help you but I am an idiot. I wish that I could figure out how to just put a cool backgroud on my blog like yours beut everytime I try everything else dissapears. Sorry

Barry and Shannon said...

When you are in "layout" did you click "save"? I know that sounds dumb and all but it could make all the difference.

Paula said...

Have you tried changing the sizes of your main layout, it could be too wide and therefore your side layout is being shoved down. I don't know, try that.

Paula said...

Let me know if you need any help, I am not very good at this stuff, but my sister is a wiz.

Valeri said...

Thank you, everyone, for your suggestions!! I have saved the layout, worked with the width/sizing of both columns, and nothing is working! Chrissy, I'll look into your solution when I have some more time (hopefully this evening). Thanks again, guys.

murphy1118 said...
This comment has been removed by the author.